Julekoncert i Ullerup Kirke

Ullerup Kirke Kirkepold 3c, Sønderborg, Ullerup, Danmark

Sønderjysk Pigekors Koncertkor synger sin første julekoncert 2023 i Ullerup Kirke. Oplev koret synge et udpluk af de dejligste julesange under ledelse af Mette Rasmussen og akkompagneret af Stine Möglich.

Gratis

Julekoncert med Maria Elizabeth

Helligåndskirken, Flensborg Grosse Strasse, Flensborg, Germany

En mindre del af Sønderjysk Pigekors Koncertkor synger med, når den danske sanger Maria Elizabeth giver julekoncert i Helligåndskirken, Flensborg. Nyd hendes dejlige julesange tilsat pigekor og lad julemåneden begynde på denne dejlige måde.

150Dkr

Julekoncert med Maria Elizabeth

Burkal Kirke Burkal Kirkevej 2, Bylderup-Bov

En mindre del af Sønderjysk Pigekors Koncertkor synger med, når den danske sanger Maria Elizabeth giver julekoncert i Burkal Kirke. Nyd hendes dejlige julesange tilsat pigekor og lad julemåneden begynde på denne dejlige måde. Der er gratis adgang.

Gratis

Syng julen ind med Sigurd Barrett, Tønder Kulturhus

schweizerhalle Ribe Landevej 39, Tønder

Oplev Sønderjysk Pigekor og Drengekors Juniorkor, når de sammen med Sigurd Barrett og skolebørn fra Tønder Kommune synger julen ind med festlige julesange. Koncerten er UDSOLGT

Syng julen ind med Sigurd Barrett, Nørherredhus

Nørherredhus Mads Clausens Vej 101,, Nordborg

Oplev Sønderjysk Pigekor og Drengekors Spirekor, når de sammen med Sigurd Barrett og skolebørn fra Sønderborg Kommune fylder Nørherredhus med festlige julesange. Koncerten er UDSOLGT!

Julekoncert i Ribe Domkirke

Ribe Domkirke Torvet, Ribe, Danmark

Koncertkoret synger julen ind med en julekoncert i Ribe Domkirke som led i Rødding Højskoles kursus "Så syng da, Danmark". Koret synger danske og udenlandske julesange under ledelse af chefdirigent Mette Rasmussen og akkompagneret af Stine Möglich.

50kr

Syng julen ind med Sigurd Barrett, Koncertsalen Alsion

Koncertsalen Alsion Alsion 2, Sønderborg, Danmark

Oplev Sønderjysk Pigekor og Drengekors Juniorkor og Minispirekor, når de sammen med Sigurd Barrett og skolebørn fra Sønderborg Kommune fylder Alsion med festlige julesange. OBS: Der er kun pladser tilbage på KORBALKONEN, som er BAG koret. BILLETTER, Sønderborg 1.12

Cafesang i Alsion

Café Alsion Alsion 3, Sønderborg, Danmark

Oplev vores søde Spirekor bestående af 25 sangere ml. 6 og 9 år, når de synger julen ind sammen med et stort fællessangs-publikum. Cafesangen i december ledes af chefdirigent Mette Rasmussen, mens koret synger under ledelse af Antonia Blaser. Der er gratis adgang - tag gerne en højskolesangbog med, så du kan synge med på […]

Gratis

De 9 læsninger i Ensted Kirke

ensted kirke Gl. Tinglevvej 116, Aabenraa

En mindre del af Sønderjysk Pigekors Koncertkor medvirker ved de 9 læsninger i Ensted Kirke. Koret synger et varieret repertoire af danske og udenlandske julesange, som passer lejligheden. Gratis adgang.

Gratis

Så det jul 2023 – lørdag d. 9. december kl. 16

Koncertsalen Alsion Alsion 2, Sønderborg, Danmark

Oplev Sønderjysk Pigekor og Drengekors 200 sangere, når de for 10. år i træk går på scenen i et forrygende juleshow med julesange, -dans og -pynt. Igen i år har vi gæster med os, og vi glæder os til at synge julen ind sammen med Sønderjyllands Danseakademi, Søværnets Tamburkorps, Grarup Kvartet, strygere fra Sønderjyllands Symfoniorkester […]