Koncert med Efterklang og Koncertkoret

Sct. Catharinæ Kirke Sct. Catharinæ Plads 4, Ribe

Efterklang og Koncertkoret synger endnu en gang sammen - denne gang i den smukke Sct. Catharinæ Kirke i Ribe. Det er ved at være sidste chance for at opleve koret og bandet i dette helt unikke program, så kom og lyt:-) BILLETTER - tryk her  

Åben korprøve med Juniorkoret (Kulturnatten)

Det Sønderjyske Sangcenter Gerlachsgade 2, 4. sal, Sønderborg, Danmark

Oplev Sønderjysk Pigekor og Drengekors Juniorkor, som inviterer alle indenfor til deres åbne korprøve, som en del af Kultur- og idrætsnatten i Sønderborg. Koret består af 35 børn 9-12 år og ledes af Ida Hymøller.

Kulturnatskoncert med Koncertkoret

Sønderborg Bibliotek Nørre Havnegade 15, Sønderborg, Danmark

I forbindelse med Kulturnatten i Sønderborg synger Sønderjysk Pigekors Koncertkor koncert i Multikulturhuset. Koret er netop hjemvendt fra koncert-turne til Sydkorea, og aftenens repertoire tager udgangspunkt i netop det repertoire, koret præsenterede i Sydkorea. Koncerten er gratis.

Koncert med South Denmark Female Choir

Ulkebøl Kirke Kaplenivej 2, Sønderborg

Kom og hør afslutningen på årets weekend for tidligere sangere i Sønderjysk Pigekor, når South Denmark Female Choir synger i Ulkebøl Kirke. Gratis adgang.

Julekoncert i Ullerup Kirke

Ullerup Kirke Kirkepold 3c, Sønderborg, Ullerup, Danmark

Sønderjysk Pigekors Koncertkor synger sin første julekoncert 2023 i Ullerup Kirke. Oplev koret synge et udpluk af de dejligste julesange under ledelse af Mette Rasmussen og akkompagneret af Stine Möglich.

Gratis

Julekoncert med Maria Elizabeth

Helligåndskirken, Flensborg Grosse Strasse, Flensborg, Germany

En mindre del af Sønderjysk Pigekors Koncertkor synger med, når den danske sanger Maria Elizabeth giver julekoncert i Helligåndskirken, Flensborg. Nyd hendes dejlige julesange tilsat pigekor og lad julemåneden begynde på denne dejlige måde.

150Dkr

Julekoncert med Maria Elizabeth

Burkal Kirke Burkal Kirkevej 2, Bylderup-Bov

En mindre del af Sønderjysk Pigekors Koncertkor synger med, når den danske sanger Maria Elizabeth giver julekoncert i Burkal Kirke. Nyd hendes dejlige julesange tilsat pigekor og lad julemåneden begynde på denne dejlige måde. Der er gratis adgang.

Gratis

Syng julen ind med Sigurd Barrett, Tønder Kulturhus

schweizerhalle Ribe Landevej 39, Tønder

Oplev Sønderjysk Pigekor og Drengekors Juniorkor, når de sammen med Sigurd Barrett og skolebørn fra Tønder Kommune synger julen ind med festlige julesange. Koncerten er UDSOLGT

Syng julen ind med Sigurd Barrett, Nørherredhus

Nørherredhus Mads Clausens Vej 101,, Nordborg

Oplev Sønderjysk Pigekor og Drengekors Spirekor, når de sammen med Sigurd Barrett og skolebørn fra Sønderborg Kommune fylder Nørherredhus med festlige julesange. Koncerten er UDSOLGT!

Julekoncert i Ribe Domkirke

Ribe Domkirke Torvet, Ribe, Danmark

Koncertkoret synger julen ind med en julekoncert i Ribe Domkirke som led i Rødding Højskoles kursus "Så syng da, Danmark". Koret synger danske og udenlandske julesange under ledelse af chefdirigent Mette Rasmussen og akkompagneret af Stine Möglich.

50kr