Kommende Begivenheder

List of Begivenheder

Så´ det jul

15. december kl. 14:00 - 16:30

Kom i julestemning ved Sønderjysk Pigekor og Drengekors traditionsrige "Så´ det jul" koncerter i Alsion d. 14. og 15. december 2019. Oplev de 200 sangere synge om nisser, engle, julesne og -lys i godt selskab med Sønderjyllands Danseakademi, Als Performance Akademi og Grarup Kvartet.

Julekoncert i Sct. Marie Kirke

21. december kl. 16:00 - 17:30

Traditionen tro synger Sønderjysk Pigekor og Drengekor årets sidste og mest stemningsfulde julekoncert i Sct. Marie Kirke. Glem alt om gaveindkøb og julestress og syng julen ind sammen med koret. Billetter købes ved døren fra kl. 15.15.

Amazing Christmas

21. december kl. 20:00 - 21:30

De ældste 30 sangere fra Koncertkoret synger sammen med Andrea Pellegrini, Sinne Eek og Christina Boelskifte på den stort anlagte velgørenhedskoncert Amazing Christmas i Alsion, Sønderborg. Koncerten arrangeres af foreningen TUBA (forening for børn af alkohol- og stofmisbrugere)

Sigurd Barrett og Genforeningen