Kommende Begivenheder

List of Begivenheder

Rødding Højskoles 175 års jubilæum

7. november kl. 11:00 - 13:00

Sønderjysk Pigekors Koncertkor medvirker, når Rødding Højskole afholder officiel fejring af sit 175 års jubilæum. Koret synger en eksklusiv koncert for det indbudte publikum og leder desuden fællessangen. Under titlen "De dybeste rødder" afholder højskolen kursus d. 2.-8. november - kun som deltager på kurset kan man overværet koncerten med pigekoret. https://www.rhskole.dk/korte_kurser/de-dybeste-roedder/

Årets danske julekoncert 2019 – med Jesper Lundgaard

24. november kl. 20:00 - 21:30

Sønderjysk Pigekors Koncertkor er med, når Jesper Lundgaard og Susanne Elmark synger julen ind i Alsion, Sønderborg.

Julekoncert i Gram Kirke

28. november kl. 19:00 - 20:00

Koncertkoret synger julen ind i Gram Kirke med et varieret repertoire af danske og engelske julesange.  Koncerten er årets første for koret, og der er altid en forventningsfuld stemning blandt pigerne, når de for første gang præsenterer kernerepertoiret til julens mange koncerter.

3. december kl. 18:30 - 19:30

Sønderjysk Pigekor og Drengekors yngste sangere danner igen i år grundstamme i børnekoret, som synger julen ind sammen med Sønderjyllands Symfoniorkester. Koncerterne afholdes d. 3. dec. i Alsion, d. 4. dec. i Tønderhal 2 og d. 5. december i Eckernförde.

4. december kl. 18:30 - 19:30

5. december kl. 19:00 - 20:00

Så´ det jul

14. december kl. 16:00 - 18:30

Kom i julestemning ved Sønderjysk Pigekor og Drengekors traditionsrige "Så´ det jul" koncerter i Alsion d. 14. og 15. december 2019. Oplev de 200 sangere synge om nisser, engle, julesne og -lys i godt selskab med Sønderjyllands Danseakademi, Als Performance Akademi og Grarup Kvartet.

Så´ det jul

15. december kl. 14:00 - 16:30

Julekoncert i Sct. Marie Kirke

21. december kl. 16:00 - 17:30

Traditionen tro synger Sønderjysk Pigekor og Drengekor årets sidste og mest stemningsfulde julekoncert i Sct. Marie Kirke. Glem alt om gaveindkøb og julestress og syng julen ind sammen med koret. Billetter købes ved døren fra kl. 15.15.

Amazing Christmas

21. december kl. 20:00 - 21:30

De ældste 30 sangere fra Koncertkoret synger sammen med Andrea Pellegrini, Sinne Eek og Christina Boelskifte på den stort anlagte velgørenhedskoncert Amazing Christmas i Alsion, Sønderborg. Koncerten arrangeres af foreningen TUBA (forening for børn af alkohol- og stofmisbrugere)

+ Eksporter begivenheder