Kommende Begivenheder

List of Begivenheder

Kim Larsen koncertgudstjenester

7. april kl. 16:00 - 17:30

Sønderjysk Pigekors Juniorkor og Sønderjysk Drengekors i alt 60 sangere medvirker ved denne koncertgudstjeneste sammen med Michael Vogensen, Morten Petersen og sognepræst Vibeke von Oldenburg. Nogle af Kim Larsens bedste sange binder tekstlæsningerne sammen.
Koncerten gentages samme dag kl. 19.

Samarbejdskoncert med canadisk kor

13. april kl. 20:00 - 21:00

Den første koncert på Koncertkorets turné til Canada og USA. Koret deler koncerten med det lokale kor Let Petits Chanteur de Laval, som sangerne også er indkvarteret hos privat.

Kirkekoncert i Montreals største katedral

14. april kl. 11:15 - 13:00

Koncertkoret synger under højmessen i Montreals største katolske kirke. Efter messen giver koret en halv times koncert i kirken.

Koncert for den danske klub i Montreal

15. april kl. 6:30 - 20:00

Sønderjysk Pigekor synger koncert for den danske klub/menighed i St. Ansgar Lutheran Church i Montreal. Koret præsenterer her et bredt udvalg af dansk og nordisk kormusik. Efter koncerten er den danske klub vært ved reception, hvor kor og publikum kan mødes hinanden.

Samarbejdskoncert

16. april kl. 19:30 - 20:30

Sønderjysk Pigekors Koncertkor synger samarbejdskoncert med det canadiske kor Les petits chanteurs de la Maitrise de Québec. Korene vil hver præsentere et varieret program af kirkemusikalske værker.

Gudstjeneste i St. Felix, Quebec

17. april kl. 16:30 - 17:30

Koncertkorets ældstegruppe, 40 sangere i alderen 15-20 år synger under aftenmessen i den smukke Eglise St. Felix.

Kirkekoncert i Quebec

17. april kl. 19:00 - 20:00

Gudstjeneste i King´s Chapel, Boston

19. april kl. 12:00 - 13:00

King´s Chapels danske organist, Heinrich Christensen, er vært, når Sønderjysk Pigekor synger under 2 påskegudstjenester i kirken (langfredag og påskedag).

Songs of Liberty, Old North Church, Boston

20. april kl. 12:00 - 12:30

Det er en ære for Sønderjysk Pigekor at være blevet en del af den historiske Old North Church´s officielle koncertrække "Songs of Liberty". Det 30 minutter lange koncertprogram hylder fred og frihed.

Påskemesse i King´s Chapel, Boston

21. april kl. 11:00 - 12:00

Sønderjysk Pigekor synger sammen med kirkens eget kor ved den festlige påskegudstjeneste i King´s Chapel. Koncerten danner afslutningen på korets turné til Canada og USA. Få timer efter koncerten flyver koret hjem til Danmark.

+ Eksporter begivenheder