Kommende Begivenheder

List of Begivenheder

Folk Baltica åbningskoncert

22. maj kl. 20:00 - 22:30

Koncertkoret medvirker endnu en gang ved denne forrygende åbningskoncert, hvor den livlige folkemusik gør det umuligt at sidde stille! Oplev et væld af danske og udenlandske folkemusikere samt Folk Baltica-ensemblet.

Kirkekoncert

25. maj kl. 16:00 - 17:00

Koncertkoret synger kirkekoncert i Ribe Domkirke - et af de allersmukkeste og mest historiske kirkerum i Danmark. Koret vil præsentere et bredt udvalg af kirkelige satser og med forskellige opstillinger udnytte kirkens flotte akustik.

Sigurd Barrett og Genforeningen

15. marts 2020 kl. 15:00 - 17:00

Oplev den sprudlende Sigurd Barrett sammen med et kæmpekor af voksne korsangere samt Sønderjysk Pigekor og Drengekors 100 yngste sangere, når de synger sig igennem historien om Genforeningen 1920. Billetter her: https://koncertsalenalsion.dk/event/sigurd-og-genforeningen-151

+ Eksporter begivenheder