Personale

Mette Rasmussen

Chefdirigent
Dirigent for Juniorkoret og Koncertkoret

Mette Rasmussen er uddannet cand. phil. i musikvidenskab med sidefag i engelsk fra Århus Universitet. Desuden private studier i sang og direktion. Hun har selv været aktiv korsanger og solist i mange år.

Hun har stor erfaring indenfor kunstnerisk ledelse, idet hun i tidens løb har haft en lang række poster indenfor musikadministration, bl.a. som korkonsulent, bestyrelsesarbejde i bl.a. Verdenskoret under Jeunesses Musicales, som pædagogisk medarbejder ved Sønderjyllands Symfoniorkester og som underviser og korleder på Sønderborg Statsskole.

Mette har ledet Sønderjysk Pigekor siden 1997 og grundlagde Sønderjysk Drengekor i august 2011.

Hun er desuden kunstnerisk leder af Det Sønderjyske Sangcenter. som varetager sangundervisning og -aktiviteter for børn og voksne i det øst-sønderjyske område.

2007: Sønderborg Musikpris
2009: Sydbanks “Årets Skulderklap”
2011: Sønderborg Kommunes “Årets underviser”

Kontakt

koncert@sjpigekor.dk
junior@sjpigekor.dk

tlf. 6141 8665

Antonia Blaser

Dirigent for Spirekoret og Forældrekoret

Antonia er lærer på den Tyske Skole Tinglev, hvor hun underviser i musik og tysk. Her leder hun også et pigekor med 11 piger.

Antonia synger selv i Aabenraa Vokalensemble, i Ensemble Vest, Esbjerg og i Ekstrakoret fra Landestheater Schleswig Holstein i Flensborg. Desuden er hun elev på Løgumkloster Kirkemusikskole, hvor hun er igang med PO 3- præliminær orgeleksamen.

kontakt

spire@sjpigekor.dk

tlf. 0049 157 3235 6696

Anna Zaabalawi

Dirigent for Minispirekoret
Hørelære-underviser i Juniorkoret

Anna er uddannet folkeskolelærer med speciale i musik/pædagogik og sang for de mindste elever. Hun har spillet klaver, siden hun var 6 år gammel og har senere gået et år på Konservatoriet med klassisk klaver.

Anna har arbejdet i børnehaver og skoler med sang, dans og drama i mange år. Fra 2001-2017 var hun ansat på Havnbjerg Skole / Nordalsskolen som lærer i musik og billedkunst. Siden 2006 har hun desuden undervist i klassisk klaver på Sønderborg Musikskole.

I Det Sønderjyske Sangcenter fungerer Anna som sangpædagog i projekt Sangglad for børnehaver samt i en række forskellige opgaver for børn, bl.a. på det tidligere Asylcenter.

Kontakt

minispire@sjpigekor.dk

tlf. 2911 0661

Michael Kammann

Dirigent for Drengekoret

Michael er uddannet cand.mag. i musikvidenskab og historie fra Aarhus Universitet. Sideløbende med sin uddannelse har han sunget i en række århusianske kor samt fungeret som lydmand hos KaserneBaren ved Aarhus Universitet.

Michael er en habil pianist og arbejder som akkompagnatør i mange forskellige sammenhænge. Ud over Sønderjysk Drengekor er han musiklærer på Sønderskov-Skolen, Nydamskolen og Æblegård Friskole.

Michael er født og opvokset i Sønderborg og er student fra Sønderborg Statsskole

Kontakt

drenge@sjpigekor.dk

tlf. 2272 9224

Pernille Maria Grau Rasmussen

Korproducent

Pernille er korets producent, hvilket betyder at hun varetager koordinering af forældre-hjælp, dragte, praktiske opgaver ifm. koncerter, arrangementer og meget mere.

I Det Sønderjyske Sangcenter arbejder Pernille med planlægning og koordinering af forskellige sangprojekter.

Pernille er uddannet sygeplejerske i 2002 og arbejder på Sygehus Sønderjylland. Pernille er desuden uddannet akupunktør, stresscoach og mindfulness-instruktør og har siden 2014 haft egen klinik. Hun fungerer som foredragsholder i virksomheder omkring stresshåndtering og mindfulness.

Kontakt

pernille@sangcentret.dk

tlf. 4243 0182

Hanne Nissen

Dragt-ansvarlig

Hanne holder styr på korets store beholdning af koruniformer og sørger for, at alle sangere er udstyret med diverse skjorter, nederdele og bluser i rigtig farve og størrelse.

Hanne træffes som regel under korprøverne om onsdagen.

Hanne er uddannet sygeplejerske og arbejder til daglig indenfor hjemmeplejen i Sønderborg Kommune.

Kontakt

toejtante@sjpigekor.dk

tlf. 2286 9450

Bettina Hellemann Munch

Sangpædagog

Bettina underviser koncertkorets yngste piger i solosang og fungerer desuden som sangpædagog ved Det Sønderjyske Sangcenters sangprojekter, herunder den nationale efteruddannelse for folkeskolelærere “Sang-bevægelse-læring”.

Bettina er uddannet operasanger og dramalærer på Vestjysk Musikkonservatorium. Derudover har Bettina diplomeksamen fra Hochschule für Musik und Theater i Hamburg. Studierne er suppleret med en lang række masterclasses med internationalt anerkendte operasangere.

Fra 2002 – 2006 var Bettina sanglærer på Risen Musickschule, Hamburg.

​I dag underviser Bettina sangelever på Kolding og Aabenraa Musikskoler og er desuden dirigent for Jordrup Sangkor.

Kontakt

bettmunch@gmail.com

tlf. 4095 6109

Lise Marie Ernst

Sangpædagog

Lise Marie underviser koncertkorets mellemste piger i solosang.

Kontakt

lisemarie.ernst@gmail.com

tlf. 2211 2099

Trine Bastrup Møller

Sangpædagog

Trine underviser koncertkorets ældste piger i solosang.

Hun er uddannet på Royal Academy of Music og National Opera Studio i London samt Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums Solistklasse.

Hun havde sin debut på Den Kgl. Opera i Monteverdis Poppeas Kroning, en præstation for hvilken hun fik tildelt Reumerts Talentpris. På den Kgl. Opera har Trine sunget en lang række opera-partier, bl.a. Cherubino i Figaros Bryllup og Olga i Eugene Onegin.

Trine har bl.a. sunget på Den Jyske Opera og Operaen i Insbruck og desuden været solist hos mange af de danske orkestre. Hun har en omfattende koncertvirksomhed som free lance sanger.

Hun har modtaget mange priser, bl.a. Elisabeth Dons Mindelegat, Aalborg Operapris og Axel Schiøtz Prisen.

Kontakt

tbmoller@gmail.com

tlf. 2562 0900

Krestina Buus Jeppesen

Administrativ leder i Det Sønderjyske Sangcenter

Krestina varetager administration i Det Sønderjyske Sangcenter / Sønderjysk Pigekor og Drengekor 10 timer om ugen og arbejder ved siden af som selvstændig konsulent, hvor hun rådgiver omkring stress samt hjælper organisationer med at opnå høj præstation og trivsel i et godt arbejdsmiljø.

Krestina er uddannet Cand.Merc IB fra Copenhagen Business School og har tidligere arbejdet som souschef ved Sønderborg Musikskole.

Kontakt

krestina@sangcentret.dk

Rikke Maria

Rikke Maria Mandahl Jacobsen

Piccoline

Rikke Maria er piccoline i Sønderjysk Pigekor og Drengekor og i Det Sønderjyske Sangcenter, hvor hun varetager en masse praktiske opgaver.

Hun hjælper desuden Anna med Minispirekoret hver onsdag.

Bestyrelse

Formand

Morten Thygesen

formand@sjpigekor.dk

Kasserer

Krestina Jeppesen

kasserer@sjpigekor.dk

Næstformand

Eithne Bauer

Bestyrelsesmedlem

Marianne Norrild Warming

Bestyrelsesmedlem

Stina Joensen

Bestyrelsesmedlem

Helle Nørballe

Bestyrelsesmedlem

Pia Teichert

Bestyrelsesmedlem

Berit Lei

Suppleant

Jeanette Skovmand

Suppleant

Lea Albrechtsen