Folkefest på Dybbøl Banke

11. juli kl. 10:00 - 23:00

I 2020 bliver 11. juli den mest omfattende mærkedag, som både Sønderborg Kommune, Region Syddanmark og staten går sammen om.

Der er lagt op til en stor folkefest, som begynder i Sønderborg om formiddagen, bygger op til de officielle taler på Dybbøl om eftermiddagen og afrundes med en koncert med Jacob Dinesen. Underholdningen omfatter bl.a. DGI Verdensholdet og Sønderjyllands Symfoniorkester, Sønderjysk Pigekor, Sigurd Barrett og mange flere.

Programmet offentliggøres her på hjemmesiden forud for arrangementet. Tidspunktet for arrangementet er foreløbigt.

Genforenings-tattoo

Aftenen byder på genforenings-tattoo med medvirkende fra såvel indland som udland, og der deltager orkestre og kunstnere fra forskellige nationer, der også har haft grænsedragningsproblematikken på nærmeste hold.

Dybbøl Banke
Sønderborg, Danmark